SM 2 DSC2875 abt3 DSC3267 DSC03401

Corona maatregelen

Ondanks alle beperkende maatregelen ben je welkom bij ons in de B&B. 
We gaan er van uit dat je gezond bent en geen klachten hebt die lijken op de symptomen die horen bij het corona virus.

Je kunt in onze omgeving heerlijk fietsen, wandelen en uitwaaien en er is veel ruimte, dus een ideaal adres als je er tussenuit wilt om te ontspannen, of vakantie te vieren.

Jou gezondheid en de onze gaat boven alles en daarom hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen genomen.

We hanteren natuurlijk in en om de B&B de 1,5 meter regel.
We maken de kamers uiteraard uitgebreid schoon (inclusief deurklinken, lichtknopjes, afstandsbedieningen, etc.) en we wassen het beddengoed en handdoeken op 60 graden.

Er liggen tijdschriften op de bank in de gang, als je daar gezellig in wilt bladeren vragen we eerst de handen te ontsmetten met de aanwezige handreiniger. 

Normaal gesproken komen we regelmatig op de kamers om te checken of er nog voldoende handdoeken zijn en koffie/thee benodigdheden, ook legen we dan de prullenmand zo nodig.
Helaas moeten we je nu vragen om zelf de prullenmand te legen en leggen hiervoor materiaal neer in de kamer. Buiten onder de  overkapping staat de container waar je de zakken in kunt deponeren.
Gebruikte handdoeken kun je in de wasmand doen die in de gang staat.
Heb je aanvulling nodig van het een of ander trek dan gerust aan de bel, of stuur me een app bericht.

Onze B&B heeft een eigen entree en buiten  is een ruim terras en meerdere zitjes, de 1,5 mtr. maatregel is daar heel goed na te leven. 
Wij serveren het ontbijt in een mand voor je deur, dit om zoveel mogelijk het directe contact te vermijden. Na gebruik zet je de mand op het aanrecht en ook het gebruikte servies, dan ruimen wij het op.
Koffie en thee faciliteiten zijn op iedere kamer aanwezig en ook een koelkast. 

In de ruime gang is een gezamenlijke keuken met oven. Je kunt onderling met de andere gasten afspraken maken over het gebruik van de keuken. Er is een desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig, zodat je de oppervlakken en contactpunten kunt reinigen na het gebruik, dan zijn de volgende gasten verzekerd van een schone keuken.
Een andere optie is een lunch of diner in één van de leuke restaurantjes in de omgeving. De meesten zijn inmiddels allemaal weer open, vaak met een ruimer terras ivm de 1,5 m maatregel.

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Dat kan via het contactformulier op de website onder Reserveren/Booking of bel ons gerust op 0651466340